Fall in love with taking care of yourself

Probeer het voorbeeldmenu van vijf dagen

* Let op: het schema in mijn programma’s wordt op basis van jouw lengte, gewicht en wensen gemaakt. Het schema wat je hieronder download, kan afwijken van jouw wensen en calorie inname.
Ik geef toestemming tot opname in het mailbestand.*

Nog even voorstellen..

Hi, ik ben Aafke Berk en ik wil jou graag helpen om op een leuke en gezonde manier kilo’s af te vallen. Voor degene die mij niet kennen, ik houd van lekker eten en ook zeker van een wijntje op z’n tijd.

Zo lang ik mij kan herinneren ben ik met voeding bezig. Mede daarom heb ik een aantal jaar geleden de opleiding gewichtsconsulente en voedingsdeskundige gevolgd. In deze opleidingen heb ik geleerd over voeding, het lichaam en wat de juiste keuzes zijn in een gezond en gebalanceerd voedingspatroon. Ik ben ervan overtuigd dat de juiste mindset hierin helpt.

Balans is voor mij de sleutel tot succes

Ik vind het belangrijk om een goede balans te vinden in voeding. Hierbij staat lekker en gezond leven centraal, maar mag je ook best eens genieten van iets anders. Ik geniet oprecht van een wijntje of een taartje. Zo lang de balans er maar is, mag en kan dat ook!

Ik krijg er energie van als ik andere mensen kan inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen te helpen om wat kilo’s kwijt raken, meer energie te krijgen en de mooiste versie van zichzelf te zijn.