Aafke Berk

Voedingscoach

Hello,

Ik ben Aafke Berk, voedingscoach. Mijn passie is om anderen te inspireren en te helpen met afvallen, gezonder te eten of om bewuster te leven. Want wow… is het niet ontzettend lastig om alle ballen in de lucht te houden? Je moet namelijk al zo veel. En ook nog het perfecte lichaam. Gelukkig is niemand perfect en zijn we allemaal uniek.

Dus ook jij!

Het is daarom ook niet mijn doel om jou te helpen met dat perfecte lichaam. Veel liever wil ik je helpen om lekker in je vel te zitten, door middel van gezond en lekker eten en daarnaast ook een goede balans te vinden. Hierdoor kan jij meer genieten van het leven.

Ik heb de opleidingen Gewichtsconsulente en Voedingsdeskundige gevolgd, omdat ik zo lang ik mij kan herinneren met eten bezig ben geweest. Het lukte mij jaren geleden niet om hier een goede balans in te vinden. Door de opleidingen die ik heb gevolgd en door de ervaringen van de afgelopen jaren, kan ik zeggen dat ik die balans nu wel heb gevonden.

Be the energy you want to attract

En wie ben ik verder…

Ik woon met mijn vriend en zoontje in een klein dorpje tussen Amsterdam en Utrecht. Ik werk als officemanager in Amsterdam en ik vind het heerlijk om na het werk of in het weekend een stuk te wandelen. Op deze manier laat ik alles los, ben ik lekker aan het dagdromen en kom ik aan mijn dagelijkse beweging.

Je vindt me ook graag op de tennisbaan. Doordeweeks trainen met mijn vriendinnen en in het weekend iets fanatieker competitie spelen. Verder besteed ik mijn tijd het liefst aan leuke uitjes met mijn vriendinnen of familie. Ik kom uit een groot gezin (5 kinderen) en het is altijd een groot feest als we met elkaar zijn.

De afgelopen jaren heb ik in de cosmeticabranche gewerkt en vond ik het geweldig om met mooie merken te werken en de resultaten hiervan te zien. Let wel, je kan nog zulke mooie en exclusieve producten gebruiken, het begint allemaal met goed voor jezelf zorgen. En dan bedoel ik de voedingstoffen die je binnenkrijgt in combinatie met hoe je je voelt. Want hoe zorg jij ervoor dat je goed in je vel zit?

Mindset mag hierin niet ontbreken. Ik vind persoonlijke groei erg belangrijk en interessant. Het woord mindset komt in mijn programma’s regelmatig voorbij. De juiste mindset is namelijk erg belangrijk in het afvalproces. De juiste vragen en gedachtes gaan jou hierbij helpen.

Een paar weetjes over mij als je me echt goed zou kennen:

 Ik vind het heerlijk om met een theetje op de bank met vriendinnen te kletsen

Een aantal jaar geleden was ik echt een avondmens. Inmiddels vind ik het heerlijk om een beetje op tijd naar bed te gaan en om vroeg op te staan, zodat ik op een fijne manier de dag start

Het liefst ga ik op zaterdagmiddag om 16.00 uur borrelen met vrienden en een goede borrelplank

Elke zondagavond eten Mike en ik bij mijn ouders. Het is écht een geluksmomentje om elke zondagavond met elkaar te zijn

Ik word erg chagrijnig als ik trek heb. Zeg maar gerust heel chagrijnig. 

Er wordt regelmatig gedacht dat ik goed kan koken als voedingscoach. Helaas kan ik dat niet. Een gezonde, makkelijke en snelle maaltijd of tafel zetten kan ik wel.

“Nobody is you and that is your power

Bedankt voor het bezoeken van mijn website! Op social media geef ik je een kijkje in mijn leven. 
Hier deel ik recepten, verhalen en tips. Maar bijvoorbeeld ook fijne momenten uit mijn privé leven.

liefs Aafke
Get inspired!