Fit met Aaf leefstijl programma

Fit met Aaf leefstijl programma

Create your Happy & Healthy life

Ben jij er klaar voor om te werken aan je mindset en aan je lichaam?

Let’s do this!

Dit programma bestaat uit 8 weken. Elke week bevat video’s, opdrachten en een voedingsschema. Elke week wordt er een thema besproken wat jou kan helpen in het afvalproces. Je gaat écht met jezelf aan de slag en ontwikkelt een gezonde leefstijl. Doordat je dit stap voor stap toepast, werk jij naar een gezonde leefstijl toe. Iedere week lees je het e-book wat bij het thema van de week hoort. 

Via de app ontvang je voedingsschema’s die je gedeeltelijk of helemaal mag volgen. Het gaat er namelijk om dat je goed naar je lichaam luistert. Mocht je iets écht niet lekker vinden, vervang het dan voor een andere gezonde maaltijd. Je mag, nee je MOET jezelf af en toe ook iets lekkers gunnen. Alleen op die manier geniet je bewust van iets lekkers in jouw nieuwe leefstijl.

Om ook het bewegen te stimuleren zijn er workout video’s toegevoegd en schema’s die je kan volgen. Ik geef je veel tips om lekker te bewegen. Als je vragen hebt, kan je deze stellen door een mailtje te sturen naar info@aafkeberk.nl.

Heel veel plezier & succes!

Week 1

Deze week staat in het teken van zelfanalyse. Wat is je doel en hoe ziet jouw eetpatroon er op dit moment uit. We beginnen met een korte theorie over voeding.

Week 2

Om te weten voor welke producten je beter wel en niet kan kiezen is het handig om etiketten te leren lezen. In deze week komt etiketten lezen uitgebreid aan bod. 

Week 3

Ik ben ervan overtuig dat mindset een van de belangrijkste punten in het afvalproces is. Zonder de juiste mindset gaat het niet lukken om af te vallen en/of om op gewicht te blijven.

Week 4

Gewoontes bepalen in grote lijnen hoe gezond jouw leven eruit ziet. Gewoontes doorbreken en jezelf nieuwe gewoontes aanleren is wat we bespreken in deze week.

Week 5

Bewegen is belangrijk. Het komt nog wel eens voor dat het bewegen erbij inschiet. Hoe zorg je er nou voor dat je blijft bewegen en er juist energie van krijgt? 

Week 6

In deze week staan we stil bij energie en een stukje zelfliefde. Nee, dit is niet zweverig. Geef jezelf de aandacht die je verdient!  

Week 7

Zorgen voor gezonde producten op voorraad en onderweg. Als jij gezonde producten in huis hebt, kom je minder snel in de verleiding om ongezond te eten. 

Week 8

Hoe zorg je ervoor dat je blijvend afvalt en/of op gewicht blijft? In deze week herhalen we de belangrijke thema’s en krijg je tips mee om jouw leefstijl blijvend aan te passen. 

Voedingsschema's

Hier vind je 8 voedingsschema’s naast de op maat gemaakte voedingsschema’s in de app. De voedingsschema’s die je hier vindt kan en mag je compleet volgen of je mag ze deels gebruiken om inspiratie uit te halen. Bepaal zelf wat er in jouw nieuwe leefstijl past.