Bedankt voor het downloaden van mijn gratis e-book.

Je ontvang het binnen 5 minuten in je inbox.

(check ook even je spambox)

Je bent hier niet voor niets. Je hebt mijn e-book aangevraagd en dat betekent dat je voelt dat er meer in zit. Je hebt de keus gemaakt dat je graag goed voor jezelf wilt zorgen!

Je bent al begonnen met de eerste stapjes, maar je wilt meer. Je wilt je graag:

Zelfverzekerd voelen

Energiek voelen

Gezond en fit voelen

Niet de hele dag op een negatieve manier met eten bezig zijn

De realiteit is alleen dat veel vrouwen (en mannen) hier moeite mee hebben. Het is niet voor niets dat 95% van de mensen die een dieet volgden weer aankomen of zelfs zwaarder worden.

Dit is ook niet zo gek. Veel vrouwen maken de fout dat ze compleet iets anders gaan doen, dan dat bij ze past. Diëten werkt in mijn ogen dan ook niet. Het gaat erom dat je je leefstijl aanpakt. Het heeft geen zin om zo min mogelijk te eten of ineens alle koolhydraten te schrappen terwijl je af en toe een boterham juist zo lekker vindt of dat je ineens niets lekkers meer mag. Als ik tegen mezelf zeg dat ik niets lekkers meer mag, dan wil ik het juist.

Dit zorgt ervoor dat veel vrouwen vastlopen en afvallen zien als afzien en als iets negatiefs. En dit levert net niks op. Je volgt hier en daar wat cursussen en doet mee aan een challenge, maar het echte resultaat blijft weg.

Het frustreert je en je geduld is op. Je weet niet meer waar je op moet focussen, maar wilt ook niet opgeven. Je weet simpelweg niet hoe je het nu wel goed moet aanpakken en wat er in jouw leven past. Je bent een doorzetter en het afvallen gaat je lukken. Je bent klaar met van alles en nog wat doen. Je wilt nu het JUISTE doen.

Het is tijd om dit patroon te doorbreken.

Maak de vertaalslag

van aanrommelen en onzekerheid naar

zelfverzekerdheid,

energiek en meer geluk!

Dankzij te kijken naar mijn leefstijl ben ik op een gezonde manier kilo’s afgevallen en ben ik op gewicht gebleven. Ik voel mij zelfverzekerd, fit en gelukkig.

Dat gun ik jou ook!

Zo lang ik mij kan herinneren ben ik met voeding bezig. Mede daarom heb ik een aantal jaar geleden de opleiding gewichtsconsulente en voedingsdeskundige gevolgd. In deze opleidingen heb ik geleerd over voeding, het lichaam en wat de juiste keuzes zijn in een gezond en gebalanceerd voedingspatroon. Ik ben ervan overtuigd dat de juiste mindset hierin helpt.

Balans is voor mij de sleutel tot succes

Ik vind het belangrijk om een goede balans te vinden in voeding. Hierbij staat lekker en gezond leven centraal, maar mag je ook best eens genieten van iets anders. Ik geniet oprecht van een wijntje of een taartje. Zo lang de balans er maar is, mag en kan dat ook!

Wil jij dit ook?

Mijn programma Doei Kilo’s staat nu online. In deze online training leg ik je precies uit hoe ik ben afgevallen en op gewicht ben gebleven en hoe jij dit ook op een simpele manier kan bereiken. Ik leg je uit hoe afvallen werkt, wat de juiste producten zijn en hoe je negatieve gedachtes ombuigt naar positieve gedachtes. 

Voor iemand die een suikerverslaving heeft, eten als brandstof ziet in plaats van ervan kan genieten en het liefst alleen maar brood eet, klinkt diëten als verschrikkelijk.

Dankzij Aaf kan ik genieten van de maaltijden in mijn dagmenu. Ik kan genieten van mijn eten en val daarbij ook nog af. Ik hoef mijn suiker niet volledig gedag te zeggen, maar ga daar veel bewuster mee om. Aaf is geen dieet, Aaf is een levenswijze

Cora van Weerdenburg

“EVERY MORNING

YOU HAVE A NEW

OPPURTUNITY

TO BECOME

A BETTER VERSION

OF YOURSELF”