Ontvang mijn gratis e-book over afvallen door je gewoontes aan te pakken

Laat mij je helpen om op een gezonde en leuke manier af te vallen. Ik leer je hoe je jouw leefstijl verandert, waardoor de kilo’s die je bent afgevallen er ook af blijven. Download hieronder mijn gratis e-book en start direct. 

Herkenbaar?

Z

Je wilt graag gezond eten, maar bij elke poging val je toch terug in je oude eetgewoontes

Z

Je weet niet meer wat goed is voor jouw lichaam

Z

Je hebt meerdere diëten geprobeerd, maar valt elke keer terug in oude eetgewoontes

Z

Je verzint altijd wel een excuus om niet te beginnen

Z

Je hebt behoefte aan extra motivatie

Z

Je wilt lekker eten en toch ook afvallen

Je hebt al van alles geprobeerd maar het lukt je nog niet om je gewoontes voor eens en altijd aan te pakken. Je hebt geen idee wat nou wel of wat nou niet goed is, maar je wilt nu wel het afvallen goed aanpakken.

Hoe tof zou het zijn als je afvalt op een normale en gezonde manier, zonder het gevoel te hebben op dieet te zijn?

In dit gratis e-book vertel ik hoe je jouw drink- en eetgewoontes aanpakt en hoe je afvalt door je gewoontes aan te pakken. Ik geef je tips en ik vertel je hoe ook ik ben afgevallen en welke tips ik nog dagelijks toepas. 

Download mijn gratis e-book over afvallen door middel van je gewoontes aan te pakken. Vul je e-mail adres in en ontvang het e-book direct in je inbox!

Na het volgen van dit e-book weet jij:

✓ Hoe je jouw ongezonde gewoontes omswitcht naar gezonde gewoontes

✓ Hoe jij gezonde keuzes maakt

Hoe jij bewust kiest voor iets lekkers

Welke producten je omswitcht voor betere producten

Hoe je jouw gewoontes blijvend verandert

Ben je er klaar voor

om je lichaam te laten stralen?

Nog even voorstellen..

Hi, ik ben Aafke Berk en ik wil jou graag helpen om op een leuke en gezonde manier kilo’s af te vallen. Voor degene die mij niet kennen, ik houd van lekker eten en ook zeker van een wijntje op z’n tijd.

Zo lang ik mij kan herinneren ben ik met voeding bezig. Mede daarom heb ik een aantal jaar geleden de opleiding gewichtsconsulente en voedingsdeskundige gevolgd. In deze opleidingen heb ik geleerd over voeding, het lichaam en wat de juiste keuzes zijn in een gezond en gebalanceerd voedingspatroon. Ik ben ervan overtuigd dat de juiste mindset hierin helpt.

Balans is voor mij de sleutel tot succes

Ik vind het belangrijk om een goede balans te vinden in voeding. Hierbij staat lekker en gezond leven centraal, maar mag je ook best eens genieten van iets anders. Ik geniet oprecht van een wijntje of een taartje. Zo lang de balans er maar is, mag en kan dat ook!

Ik krijg er energie van als ik andere mensen kan inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om wat kilo’s kwijt raken, meer energie te krijgen en de mooiste versie van zichzelf te zijn.

“EVERY MORNING YOU HAVE A NEW OPPURTUNITY

TO BECOME A BETTER VERSION OF YOURSELF”