Fit met Aaf leefstijl programma

Vanuit een goede mindset, naar een energiek lijf

Herkenbaar?

Z

Je hebt meerdere diëten geprobeerd, maar valt elke keer terug in oude eetgewoontes

Z

Je hebt behoefte aan extra motivatie

Z

Je wilt graag gezond eten, maar bij elke poging val je toch terug in je oude eetpatroon

Z

Je ervaart regelmatig stress in je lichaam

Z

Je verzint altijd wel een excuus

Z

Je hebt weinig energie

Hoe fijn zou het zijn als…

Je niet meer op dieet hoeft en je op een gezonde en fijne manier afvalt?

Je jouw leefstijl verandert, naar een leefstijl wat bij jou past?

Je energieker bent en je zelfverzekerder voelt?

Je vanuit huis lekker kan bewegen?

Je gewicht verliest en ook op gewicht blijft?

Je op een leuke manier aan jezelf werkt?

 

Fall in love with taking care of yourself

Sportfilmpjes

In dit programma zijn sportfilmpjes toegevoegd om vanuit huis te sporten. De filmpjes zijn korte workouts en geven je energie een boost. Daarnaast stimuleert het ook je afvalproces. De sportfilmpjes zijn opgenomen door Yael Gouverneur en door mijzelf.

Voedingsschema's

Je ontvangt gezonde voedingsschema’s, afgestemd op jouw energiebehoefte, doelen en eventuele allergien en/of intoleranties. Ook kan er rekening gehouden worden met jouw gezin. Je ontvangt de voedingsschema’s in een handige app, inclusief duidelijke recepten en een boodschappenlijstje. Gezond eten en afvallen was nog nooit zo makkelijk.

E-book & Opdrachten

De modules bevatten theorie en opdrachten. Meer kennis en zelfreflectie helpen jou om jouw doel te bereiken. Maak iedere week de opdrachten en je zal zien wat het met je doet.

Dit online programma bestaat uit acht weken. 

Dit is wat je te wachten staat:

k

#Week 1

Je kijkt hoe jouw leven en jouw eetgewoontes er op dit moment uit zien. Welke gewoontes heb jij en waar ga jij allemaal aan werken? Ik laat je ook zien welke thema’s de komende weken belangrijk zijn om jouw leefstijl aan te pakken.

 

h

#Week 2

In deze week leer ik je etiketten te lezen. Daarnaast behandel ik een stukje theorie over suikers. Je leert in deze week wat de maximale porties zijn in het afvalproces en om op gewicht te blijven.

v

#Week 3

Mindset is één van de belangrijkste aspecten in het afvalproces. Zonder een juiste mindset wordt afvallen en op gewicht blijven erg lastig. Ik leer je in deze week hoe je jouw mindset op een positieve manier aanpakt.

#Week 4

Gewoontes doorbreken en jezelf nieuwe gewoontes aanleren, dat is het thema van deze week. Iedereen heeft te maken met gewoontes. Vaak doe je bepaalde dingen zonder dat je het doorhebt. Gewoontes doorbreken en jezelf nieuwe aanleren helpen in het afvalproces en om op gewicht te blijven.

#Week 5

Bewegen staat centraal in week vijf. Hoe kan je op een leuke en makkelijke manier meer bewegen? Er wordt bij bewegen vaak gedacht aan sporten, maar er zijn ook zo veel andere opties. Het is soms makkelijker dan je denkt.

#Week 6

Stress, energie en zelfliefde. Hoe zorg je ervoor dat je minder stress ervaart en dat stress je niet in de weg zit in het afvalproces. Je mag jezelf best wat vaker op nummer 1 zetten. In deze week vraag ik je eens goed te kijken waar jij blij van wordt.

#Week 7

Om af te vallen en om op gewicht te blijven is het nodig om gezonde producten in huis te hebben en om onderweg mee te nemen. In deze week geef ik je tips hoe je daar het beste voor kan zorgen.

u

#Week 8

In de laatste week kijk je terug op wat nodig is om blijvend af te vallen en hoe je op gewicht blijft. Jouw leefstijl heb je aangepast en blijf je aanpassen. Je maakt afspraken met jezelf hoe jouw leefstijl blijvend aanpast.

Voor wie is dit programma geschikt?

 

Dit programma is voor iedereen die een gezonde leefstijl wilt ontwikkelen. Een nieuwe leefstijl ontwikkel je niet van de ene dag op de andere. Hier is tijd voor nodig, omdat er bepaalde gewoontes zijn ingeslopen.

In dit programma ga je aan de slag met jouw ‘slechte’ gewoontes en switch jij ze om naar gezonde gewoontes. Het betekent niet dat je niets lekkers meer mag. Je leert hoe je bewust voor iets lekkers kiest.

Je volgt het programma helemaal in je eigen tempo in de online Academy. Tijd is geen excuus meer.

De workouts bestaan uit 10-30 minuten. De workouts zijn toegankelijk en met je eigen lichaamsgewicht.

 

Bekijk een voorbeeldmenu

Bekijk hier een voorbeeldmenu van 2 dagen

Jij wilt dit toch ook?

Z

Het afvallen nu echt eens goed aanpakken

Z

Zelfverzekerd zijn

Z

Kilo's afvallen zonder het gevoel dat je op dieet bent

Z

Je energiek voelen in je nieuwe leefstijl

Z

Blij zijn met jouw nieuwe leefstijl

Z

Niet meer terugvallen, dus geen jo-jo effect

Z

Leren hoe voeding voor je lichaam werkt

Waarom diëten vaak niet werkt? Omdat je vaak niet leert voor welke voeding je moet kiezen, hoe jouw lichaam werkt en hoe je gewoontes doorbreekt. In dit programma komt alles aan bod.

Opdrachten

Je krijgt opdrachten mee om met jezelf aan de slag te gaan. Deze opdrachten helpen je om af te vallen, op gewicht te blijven en om bewuster te leven.

Recepten die snel en makkelijk zijn

Alle recepten in het plan zijn snel en makkelijk te maken. Als ik na een lange dag werken thuis kom, heb ik geen zin om nog uren in de keuken te staan. Met deze voedingsschema’s heb jij je gezonde maaltijd zo op tafel staan.

Tips

 Kan je nog wat wat tips, quotes en positiviteit gebruiken? Ik neem je mee in mijn tips die je helpen om kilo’s af te vallen, bewuster te leven en om gezonder te leven.

Aafke heeft mij super goed geholpen! Na 6 weken mijn doelen behaald. Ik raad het iedereen aan die een paar kilo wilt afvallen en wel graag normaal wilt blijven eten.

Paula Spijker

Door dit programma leef en eet ik een stuk bewuster. De voedingsschema’s zijn ontzettend fijn en het is prettig dat ik af en toe ook voor een wijntje mag kiezen. De sportfilmpjes blijf ik iedere week volgen. Ik ben super enthousiast over het programma.

Esther van Velzen

Waarom ik begonnen ben met het programma
“fit met Aaf leefstijl programma”
Ik zat niet zo lekker in m’n vel voelde me niet goed had hoge bloeddruk. Dacht er moet iets gebeuren. Het programma Fit met Aaf  ben ik gaan proberen, ik ben nu drie maanden verder en het resultaat is verbluffend,  ik voel me zo’n stuk beter geen hoge bloeddruk meer vele malen fitter  en het leuke van alles is dat ik 7 kg ben afgevallen, ik maak betere keuzes en ga bewuster met mijn voeding om en beweeg merendeel regelmatig. IK ben heel enthousiast over het programma, en kan het iedereen aanbevelen.
Groetjes Aafke Snel-Nota
Aafke Snel-Nota

Ik voel mij beter dan ooit. Ik heb veel geleerd over voeding. Ongemerkt kreeg ik veel suikers binnen en nu weet ik veel beter waar ik op kan letten. Ik eet eigenlijk alleen maar lekkere en gezonde dingen en snoep ook af en toe. Ik heb geleerd dat ik af en toe bewust mag kiezen voor iets ongezonds en er dubbel van geniet.

Evelien Jansen

JE LEERT:

 • Hoe het lichaam werkt

 • Etiketten lezen

 • Bewuste keuzes maken

 • Hoe je jouw mindset verandert

 • Waar onbewust veel suikers inzitten

 • Wat gezonde producten zijn

 • Bewuster om te gaan met eten

 • Wat je kan doen aan extra beweging

 • Vaker aan jezelf te denken

 • Hoe je stress vermindert

 • Hoe je lekker en gezond kunt eten en blijvend afvalt

Persoonlijk voedingsplan

Je krijgt toegang tot een handige app met jouw persoonlijke voedingsplan. 3 maanden lang ontvang je toegang tot deze app. Dat betekent dat je 12 op maat gemaakte voedingsschema’s ontvangt.

Nog even kort samengevat:

 • Je ontvangt iedere dag een persoonlijk menu

 • Meer dan 1600 recepten om af te wisselen
 • Wil je een keer een taartje eten of een wijntje drinken? geen probleem! Dit hou je bij in de app en het weekmenu wordt direct aangepast. 

 • Je ontvangt een boodschappenlijstjes en bezorgservice*.
 • Een persoonlijk dashboard om je voortgang in bij te houden (denk aan gewicht, BMI, vetpercentage en spiermassa).

*Hiervoor gelden de tarieven van Albert Heijn.

Hoe fijn zou je het vinden als…

Z

Je niet meer hoeft na te denken wat je moet eten

Z

Je een boodschappenlijstje ontvangt en de mogelijkheid om om de boodschappen thuis te laten bezorgen

Z

Je gezin mee kan eten en je niet dubbel hoeft te koken

Z

Je op een leuke en verantwoorde manier kilo's afvalt

Z

Je energiek voelt gedurende de dag

Veelgestelde vragen

Voor wie is het Fit met Aaf leefstijl programma geschikt?

Voor iedereen die nu echt eens aan zijn of haar leefstijl wilt werken doormiddel van gezond eten en bewegen. 

Wat kan ik verwachten van dit programma?

Iedere week staat er een thema centraal. Je ontvangt informatie en opdrachten bij het thema, er staat elke week een voedingsschema voor je klaar. Daarnaast zijn er sportfilmpjes toegevoegd en krijg je veel tips.

Wanneer start dit programma?

Je kan op elk moment starten en je krijgt direct toegang tot het gehele programma.

Heb je een vraag die niet in dit rijtje staat?

Stuur dan een mailtje naar info@aafkeberk.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Wat kan ik verwachten van de workout video's?

Er is iedere week een workout aan toegevoegd om vanuit huis te sporten. De video’s zijn kort, maar krachtig. Met korte workouts kan je ontzettend veel bereiken. De video’s zijn afwisselend en opgenomen door Yael Gouverneur en door mijzelf. Je hebt, behalve een matje en sportkleding, geen bijzondere attributen aan te schaffen.

Kan ik naast dit programma nog extra coaching aanvragen?

Dat kan zeker. Als je een mailtje stuurt naar info@aafkeberk.nl dan plannen we een gesprek in en kijken we samen hoe we jouw doel bereiken.

Wat kan ik verwachten van de voedingsschema's?

De voedingsschema’s worden op maat gemaakt en je kan zelf bepalen hoe jij wilt eten. Eet jij graag 3 hoofdmaaltijden en geen tussendoortjes of eet je wel graag tussendoortjes? Alles kan in dit programma. Er wordt eventueel ook rekening gehouden met allergieën en/of intoleranties.

Hoe krijg ik toegang tot het programma?

Na je aanmelding ontvang je direct een mail met inloggegevens. Controleer je spambox als je de mail niet in je mailbox hebt ontvangen.