Gezond eten heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Naast een slank en vitaal lichaam, gaan je ogen en huid meer stralen en je haar meer glanzen.
Een egale huid doet je er beter uitzien. Huidproblemen ontstaan vaak doordat gifstoffen niet via de darmen het lichaam kunnen verlaten. De gifstoffen zoeken dan via de huid een andere weg. Wanneer je dagelijks genoeg vitamines en vezels binnen krijgt, hou je je darmwerking gezond. Hierdoor gaat ook je huid stralen.

Wie straalt van binnen, straalt van buiten. Je kunt nog zo veel goede producten op je huid smeren, maar het begint allemaal binnenin. Ik ben er dan ook van overtuigd dat deze tips in combinatie met een gezonde levensstijl jou helpen om nog meer te stralen.

Was je gezicht grondig
Was je gezicht ’s morgens en ’s avonds met een reinigingscrème. Je huid produceert namelijk vetten die op je huid komen te liggen. Als je ’s morgens niet goed je gezicht wast, wrijf je die vetten door middel van een crème of make-up weer over het gezicht. Ook als je pas laat thuis bent en een feestje hebt gehad, was je gezicht altijd! Niets is zo slecht om te slapen met make-up resten nog op je gezicht.

Crème smeren
Het is belangrijk om een dag-en nachtcrème te smeren. Belangrijk is om ook je nek niet te vergeten. De huid van je nek zal je verraden, als je er niks aan doet. Ik ben een voorstander van een dagcrème met een SPF. Ook al is het bewolkt, dan nog is het belangrijk om een factor te gebruiken.

Oog crème
Een oog crème wordt vaak vergeten bij de dagelijkse verzorging. Het is belangrijk om een oogcrème te gebruiken, omdat de huid dunner is rondom de ogen. Breng die dan ook rondom de mond aan, deze is ook dunner en hier krijg je sneller rimpels.

SPF– bescherming tegen de zon
Ga je zonnen of buitensporten? Gebruik dan altijd een goede SPF in de zon. Het voorkomt namelijk 80% van de huidveroudering. Door het gebruik van een SPF-product kan je je huid helpen zich te beschermen tegen de mogelijk schadelijke effecten van de zonnestralen. Door het gebruiken van een SPF-product blijf je ook nog is langer en mooier bruin.

Pak jezelf op
Hoe slecht je jezelf ook voelt, maak jezelf op en trek wat leuks aan. Door op een positieve manier met jezelf bezig te zijn kom je eerder weer lekkerder in je vel te zitten. Het helpt ook om je lichaam is een goede verzorgingskuur te geven. Denk dan aan een masker, scrub en een bodylotion. Geef je lichaam de verzorging die het verdient.

Tot slot
Een cliché, maar drink veel water! Lach en straal en laat jezelf zien. Daar kan echt geen crème tegenop.