Aanbod

Hoe fijn zou het zijn als je lekker en gezond kunt eten en ook nog eens gewicht verliest? Ga met jezelf aan de slag. Je hoeft dit niet alleen te doen, met mijn verschillende programma’s en ondersteuning als coach help ik jou graag.

Doei Kilo’s

In dit programma leer ik je precies hoe jij kilo’s afvalt zonder op dieet te moeten. Je leert hoe het lichaam werkt, wat gezonde producten zijn, hoe je keuzes maakt en hoe je negatieve gedachten ombuigt naar positieve gedachten. 

Meer informatie of aanmelden?

Stop Snaaien

Loop jij constant naar de kast om wat lekkers te pakken? Lukt het je maar niet om van al dat lekkers af te blijven en ben je de hele tijd bezig met wat je wel en wat je niet mag eten? Deze minicursus helpt je van het snaaien af te komen en weer bewust te genieten van één stukje chocolade i.p.v. de hele reep.

Meer informatie of aanmelden?

1-1 coaching traject

In het 1-op-1 coaching traject ga ik je coachen en deel ik al mijn kennis en tips met je. We onderzoeken jouw knelpunten en we werken samen naar een nieuwe en gezonde leefstijl toe. Heb jij een steuntje in de rug nodig? Ik help je graag met mijn meest uitgebreide traject. 

Meer informatie of aanmelden?