Doei Kilo’s

 

Het traject voor vrouwen die 5 tot 10 kilo willen afvallen en die klaar zijn met diëten.

Jij hebt in de afgelopen jaren meerdere diëten gevolgd. Je bent daadwerkelijk kilo’s afgevallen, maar op de een of andere manier val je weer terug en kom je de kilo’s weer net zo hard aan. Het is bij jou alles of niets.

Je kan heel streng voor jezelf zijn en vol voor het dieet gaan, maar je kan jezelf ook helemaal laten gaan en allerlei lekkers pakken (en dat je achteraf denkt: waar ben ik nou toch eigenlijk mee bezig?).

In grote lijnen weet je wel wat gezonde producten zijn en hoe je moet afvallen. Jij vraagt jezelf vooral af: hoe houd ik dit vol? Hoe val ik niet steeds weer terug in oude gewoontes?

Je merkt dat je er écht klaar mee bent. Je loopt alleen vast op hoe je nu daadwerkelijk die knop omzet.

Je merkt bijvoorbeeld dat:

  • Je gedachtes hebt zoals ‘het is vandaag toch al een slechte dag, wat maakt het nog uit of ik dat stuk chocolade ook neem’
  •  Je hebt het gevoel dat je daarom helemaal niets lekkers kan eten en daar zijn weer die alles of niets gedachtes
  • Je begint elke maandag opnieuw met diëten. Op woensdag trek je het niet meer en heb je zooooo’n behoefte aan wat lekkers
  • Je bent ook een échte levensgenieter en je zegt tegen jezelf dat het daarom allemaal wel een beetje leuk moet blijven.

Is dit herkenbaar?

Waarom uitstellen?

Kom in actie en maak jezelf trots op je lichaam.

Hoe fijn zou het zijn als je…

=

Als je ervaart wat gezonde voeding voor jouw lichaam doet

=

Als je niet meer op dieet hoeft

=

Als je lekker eet, afvalt en op gewicht blijft

=

Als je meer energie hebt en lekker in je vel zit

=

Als je zelfverzekerd door het leven gaat

Elke maandag begon ik weer met een nieuwe poging…

Ik weet het nog goed… ik zat op de bank en had net een zak chips op en was aan het bedenken wat ik nu eens kon gaan eten. Ik ging voor een stuk chocolade en zonder dat ik er écht van genoot, at ik de hele reep op.

Ik wilde graag slank zijn, maar elke poging mislukte. Omdat de week voor mijn gevoel verpest was na een hand chips, kon ik net zo goed die reep chocolade ook nog wel eten. Het maakte toch niet meer uit.

Dit ging een lange tijd zo door. Op maandag begon ik met diëten en op woensdag was de week weer mislukt, dus begon ik de maandag erop weer opnieuw.

 

Let me tell you, het kan anders!!

Inmiddels ben ik van mijn eetbuien af en weet ik precies hoe ik een slank lichaam behoud en geniet van lekker eten. Ik ben gestopt met diëten. Ik heb een gezonde relatie met eten en dat gun ik jou ook. 

Ik ga je precies vertellen hoe ik het gedaan heb! Ik deel mijn eye-openers, do’s en don’ts en leer je alle trucjes die ik vandaag de dag nog steeds gebruik om op gewicht te blijven.

In deze cursus leer ik je mijn geheim hoe je op een simpele manier kilo’s afvalt en op gewicht blijft. Ik leg je uit hoe het lichaam werkt, hoe je op een andere manier denkt en hoe je gezonde keuzes maakt.

Jij weet namelijk wel dat die appel een stuk gezonder is dan die gevulde koek. Het zijn die stemmetjes in jouw hoofd die ervoor zorgen dat je toch die koek pakt.

In deze cursus werken we aan jouw mindset. Je zet de dieetbril af en werkt op een duurzame manier aan jouw leefstijl. Dit is geen programma waarin je 5 kilo afvalt in één week. De kans is namelijk groot dat je die kilo’s weer snel aankomt of zelfs zwaarder wordt. 

In je nieuwe leefstijl eet je lekkere gerechten, kies je bewust voor wat lekkers, val je kilo’s af en blijf je daarna op gewicht. 

Doei kilo’s

Ontdek het geheim van het afvallen zonder dieet.

Dit is wat ik je ga leren in de cursus:

l

Zelfanalyse

Hoe eet jij op dit moment en waar liggen jouw valkuilen? Om aan jouw leefstijl te werken, is het van belang om eerst te weten wat jouw valkuilen zijn. Een zelfanalyse is nodig om je doel(en) te bereiken.

Keuzes maken

In deze module leer ik je hoe jij de baas bent over je eigen lichaam en hoe ook jij gezonde keuzes kan maken in jouw nieuwe gezonde leefstijl.

De basis van afvallen & op gewicht blijven

In deze module geef ik je mijn basis tips hoe je door middel van een aantal simpele aanpassingen kilo’s afvalt en op gewicht blijft. 

Van terugvallen naar terugpakken

Een moeilijk moment hebben we allemaal wel eens. In deze module leer ik je hoe je jouw gezonde leefstijl weer oppakt als je een moeilijk moment ervaart. 

Denken & doen

Hoe denk jij over afvallen? Ik leer jou in deze module op een simpele manier hoe jij jouw negatieve gedachten over afvallen ombuigt naar iets positiefs. 

i

Happy & fit met Aaf planner

In de Happy & Fit met Aaf planner werk je op een leuke manier aan je doelen. Je houdt per week bij wanneer je gaat bewegen, er staan recepten in en een hoop andere motiverende opdrachten. 

Bonus: stel je vragen per mail

Via de mail ben ik beschikbaar voor al jouw vragen. Ik reageer zo snel mogelijk en help je graag om je doel(en) te bereiken. 

Z

Bonus: weten wat de juiste producten zijn

In dit e-book laat ik per productcategorie zien voor welke producten je het beste kan kiezen.

Nog even voorstellen..

Hi, ik ben Aafke Berk en ik wil jou graag helpen om op een leuke en gezonde manier kilo’s af te vallen. Voor degene die mij niet kennen, ik houd van lekker eten en ook zeker van een wijntje op z’n tijd.

Zo lang ik mij kan herinneren ben ik met voeding bezig. Mede daarom heb ik een aantal jaar geleden de opleiding gewichtsconsulente en voedingsdeskundige gevolgd. In deze opleidingen heb ik geleerd over voeding, het lichaam en wat de juiste keuzes zijn in een gezond en gebalanceerd voedingspatroon. Ik ben ervan overtuigd dat de juiste mindset hierin helpt.

Balans is voor mij de sleutel tot succes

Ik vind het belangrijk om een goede balans te vinden in voeding. Hierbij staat lekker en gezond leven centraal, maar mag je ook best eens genieten van iets anders. Ik geniet oprecht van een wijntje of een taartje. Zo lang de balans er maar is, mag en kan dat ook!

Ik krijg er energie van als ik andere mensen kan inspireren om het beste uit zichzelf te halen. Mijn missie is om zoveel mogelijk vrouwen te helpen om wat kilo’s kwijt raken, meer energie te krijgen en de mooiste versie van zichzelf te zijn.

Doei Kilo’s

Is dit programma iets voor mij?

Dit programma is echt iets voor jou als jij op een toegankelijke manier wil leren hoe je kilo’s afvalt. Je gaat gezonder eten waarbij er ook ruimte is om soms wat lekkers te eten. Het is de basis om je eetpatroon blijvend te veranderen, het is dus geen crash dieet!

Nadat je Doei Kilo’s hebt gevolgd:

Z

Weet jij hoe je op een makkelijke en leuke manier kilo's afvalt

Z

Maak je keuzes zonder je schuldig te voelen

Z

Werk jij op een leuke manier aan je doel(en)

Z

Sta jij in je kracht en voel je je zelfverzekerd

Z

Ervaar je rust en vertrouwen

Wat andere over Aafke zeggen:

We zijn nog steeds zo blij dat we voor jouw plan van aanpak kozen. We voelen ons goed en het is zo fijn dat we met behulp van Aafke zo snel en gemakkelijk de extra kilo’s kwijt raakten. voor ons gevoel ging het gewoon vanzelf!

Lekker eten, gezellig rondje lopen en meteen even bijkletsen en dan zo’n fantastisch resultaat in een hele korte tijd! iedereen aan te bevelen.

Theo en Meriam Mulder

Mijn hele leven heb ik eigenlijk al last van het vrouwelijke jojo effect. Verschillende dingen probeerde ik uit, om zodra ik weer in gewicht toenam ik toch weer wilde afvallen. Soms tot het extreme toe, met calorieën tellen etc. Dit wat mij dan helemaal in zijn greep nam. Tot ik op een punt kwam dat ik overal mee stopte, want ik voelde mij helemaal niet fijn met al die ‘dieët vormen’. Het nam veel tijd in beslag, het nam mij in zijn greep en of ik er nou echt gelukkig van werd: nee!

Toch wilde ik voor eens en voor altijd af van het moeten diëten voor mijn gevoel, om op gewicht te blijven waar ik mij lekker bij voel. Ik wist alleen niet hoe. Tot ik Aafke tegen kwam. Zij geeft hele fijne tools hoe lekker te eten, gezond te eten, maar dat je ook mag genieten van een snack. Waarbij je toch af kunt vallen / op gewicht kunt blijven. En dit zelfs zonder te hoeven sporten. Wauw!! Dit sprak mij enorm aan. Want ik ben geen sporter, ik word er echt niet blij van! Wel vind ik het heerlijk te wandelen of te fietsen. Dit voelt niet als ‘moeten’, maar ben je toch lekker buiten.En belangrijk voor mij was ook “dat alles makkelijk te bereiden was, weinig tijd in ging zitten”. Want al die andere diëten die ik volgde, daar ging veel tijd in zitten of met rare ingrediënten waar ik nog nooit van gehoord had, veel geld kosten en uiteindelijk geen tot weinig resultaat. Ik ben Aafke haar drie maanden programma gestart en wauw wat een fijne recepten: makkelijk en lekker! De recepten zijn in een handomdraai te maken, de ingrediënten zijn ‘normaal’ en niet duur.Ik ben Aafke heel dankbaar voor haar begeleiding tijdens deze drie maanden. Als ik vragen heb is ze altijd bereikbaar. Ze peilt bij je hoe het met je gaat en dit alles geeft een heel fijn gevoel.Aafke haar programma voelt niet als diëten. Het is een hele fijne vorm van ‘hoe’ je lekker gezond kan eten en daarbij te kunnen blijven genieten van een snack.

Nikkie van der Lans

Ik vond het leuk om samen aan mijn doel te werken. De video’s en opdrachten die Aafke plaatste werken motiverend. Het zijn normale recepten die Aafke laat zien. Het is ook een pluspunt dat het gezin mee kan eten. Ik had dit nodig om weer gezond en lekker in mijn vel te zitten. Dit kwam precies op het juiste moment.

Carla van der Horst

Aafke heeft me duidelijke adviezen gegeven en elke week een praktisch overzicht wat je allemaal kunt eten. Allemaal heel goed toe te passen in het dagelijkse leven, ook met kinderen. Daarnaast wordt ik gestimuleerd door Aaf om lekker te bewegen. Met deze inzichten en het toepassen hiervan voel ik mij lekkerder in mijn vel zitten!

Famke Warner

Voor iemand die een suikerverslaving heeft, eten als brandstof ziet in plaats van ervan kan genieten en het liefst alleen maar brood eet, klinkt diëten als verschrikkelijk.

Dankzij Aaf kan ik genieten van de maaltijden in mijn dagmenu. Ik kan genieten van mijn eten en val daarbij ook nog af. Ik hoef mijn suiker niet volledig gedag te zeggen, maar ga daar veel bewuster mee om. Aaf is geen dieet, Aaf is een levenswijze.

Cora van Weerdenburg

Wat levert dit traject jou op?

Z

Je gaat ervaren wat gezonde voeding voor jouw lichaam doet

Z

Je voelt je energiek en zelfverzekerd

Z

Je leert te genieten van eten

Z

Je bent niet meer de hele dag bezig met eten

Z

Je valt kilo's af en blijft op gewicht

Z

Meer geluk ervaren

Happy & Fit met Aaf

planner

 

Deze Happy & Fit met Aaf planner krijg je nu bij dit programma als extra steuntje in je rug.

Je schrijft hierin je doelen en je werkt in subdoelen naar je hoofddoel toe. Er staan mindset opdrachten in, tips en je maakt elke week een planning wat je aan beweging gaat doen.

Je houdt in deze planner je vorderingen bij en je werkt ook nog eens aan een stukje zelfliefde.

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost dit programma

De modules bestaan uit videolessen, uitleg en opdrachten. Het zijn in totaal 5 modules. Je bekijkt de video’s en maakt de bijhorende opdrachten. Je bent gemiddeld 30 minuten per module bezig. 

Wanneer start dit programma?

Je kan elk moment starten. Het is een online programma die je in je eigen tijd kunt volgen. 

Wat kan ik verwachten van het e-book met producten?

Het e-book bestaat uit 18 pagina’s met allerlei tips en duidelijke voorbeelden waarbij ik per productcategorie aangeef voor welke producten je het beste kan kiezen. 

Hoe lang houd ik toegang tot het programma?

Nadat je je hebt aangemeld behoud je één jaar toegang tot alle lessen en modules. Je kan de lessen later nog eens terugkijken.  De werkbladen kun je opslaan en/of  uitprinten.

 

Heb je een vraag die niet in dit rijtje staat?

Stuur dan een mailtje naar info@aafkeberk.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Voor wie is deze online training geschikt?

Voor iedereen die op een leuke en gezonde manier kilo’s wilt afvallen, maar ook als je alleen gezonder wilt eten. Dit programma is bedoeld voor iedereen die wel wat ondersteuning kan gebruiken.

You don’t have to go fast. You just have to go!

I'm not dieting. I'm changing my lifestyle

Be the healthiest you!