1-1 coaching traject

Dit is mijn meest uitgebreide coaching programma. Ben jij er klaar voor om de dieetbril af te zetten en nu écht aan je leefstijl te werken? Wil jij gezond afvallen, maar jezelf ook af en toe iets lekkers gunnen?

Durf jij het afvallen nu een écht goed aan te pakken? In dit traject gaan we intensief samenwerken aan jouw persoonlijke doel. Ik help je graag om op een gezonde en leuke manier af te vallen en dit resultaat ook te behouden door je leefstijl aan te passen. Of je nu 5, 10 of 20 kilo wilt afvallen, wij maken samen een plan om jouw persoonlijke doel te bereiken.

 

Is het herkenbaar?

Z

Je wilt graag kilo’s afvallen, maar je weet niet goed hoe je dit moet aanpakken

Z

Je zit niet lekker in je vel en je hebt weinig energie

Z

Je hebt al meerdere diëten gevolgd, maar niets hielp op de lange termijn

Z

Je weet dat je niet goed voor jezelf zorgt

Z

Je wilt graag afvallen, maar jezelf niet van alles ontzeggen

Het 1-op-1 coaching traject

Het is tijd voor jou!

In het 1-op-1 coaching traject ga ik je coachen en deel ik al mijn kennis en tips met je. We onderzoeken jouw knelpunten en we werken samen naar een nieuwe en gezonde leefstijl toe.

Je ontvangt iedere week tips en een hoop motivatie om aan je leefstijl te werken. Je krijgt daarnaast toegang tot het Doei Kilo’s programma, zodat je in je eigen tijd de theorie kan doornemen en in de coachgesprekken vragen kan stellen. In de coachgesprekken bespreken we jouw voortgang en ik sta altijd voor je klaar om je te helpen als je moeilijke momenten ervaart.

Bewustwording

Hoe wil jij leven? Hoe zorg je ervoor dat je in jouw drukke leven ook tijd en ruimte creëert om aan jezelf te werken?

Daar gaan we tijdens dit traject aan werken.

Voor wie is dit 1-op-1 coaching traject geschikt?

Dit traject is voor vrouwen die graag een aantal kilo’s willen afvallen en die beter voor zichzelf willen zorgen. Dit traject is zeker voor vrouwen die ook af en toe willen genieten van een wijntje, een taartje of iets anders lekkers. Je mag jezelf namelijk af en toe zeker iets gunnen.

Het traject is écht gebaseerd op gezonde voeding en ik werk absoluut niet met maaltijdvervangers. In dit traject val je op een gezonde manier kilo’s af en mag je jezelf de tijd ook gunnen om op een goede manier af te vallen en blijvend af te vallen.

Het maakt niet uit of je sport of niet. Samen kijken we naar een sport/beweging wat bij jou past. Van mij hoef je zeker niet een sportschool abonnement af te sluiten.

Dit traject is voor de vrouw die klaar is om vol energie, kracht en zelfverzekerd door het leven te gaan!

3 months from now, you will thank yourself.

Wat kan je precies verwachten van het 1-op-1 coaching traject?

In dit programma leer ik je stap voor stap hoe jij je leefstijl verandert. Je krijgt een persoonlijk plan dat bij jouw wensen en situatie past. Ik ben jouw stok achter de deur en ik motiveer je op de momenten wanneer jij het lastig hebt.

w

Voedingsplan op maat

Je krijgt een voedingsplan op maat waarin er rekening wordt gehouden met jouw wensen. Door middel van gezonde en goede voeding voel je je verzadigd en heb je geen last van een hongergevoel.

 

p

Informatie over voeding

Je ontvangt veel informatie over voeding wat je helpt om jouw leefstijl aan te passen. Dit heb je nodig om af te vallen en om op gewicht te blijven.

t

Vragen stellen

In de videogesprekken, WhatsApp of mail mag je al jouw vragen stellen. Dit kan een vraag zijn over een product. Maar ook als je een moeilijk moment ervaart, mag je mij altijd een berichtje sturen.

Opdrachten

Door middel van opdrachten ga jij aan je nieuwe leefstijl werken. Deze opdrachten bespreken we in de videogesprekken. Je gaat in dit traject actief aan de slag.

1 op 1 video coach-gesprekken

Het 1-op-1 coaching traject bevat om de week een videogesprek van 30 tot 60 minuten. De coaching gesprekken gaan echt het verschil maken. In deze gesprekken kijken wij samen naar jouw voedingsschema, goede en moeilijke momenten en bespreken we opdrachten. Je kan ook al jouw vragen stellen. Ik coach jou om alles uit jezelf te halen.

Happy & Fit met Aaf

planner

 

Je ontvangt deze planner bij dit programma. De planner bestaat uit 12 weken en is een extra steuntje in je rug.

Je schrijft hierin je doelen en je werkt in subdoelen naar je hoofddoel toe. Er staan mindset opdrachten in, tips en je maakt elke week een planning wat je aan beweging gaat doen.

Je houdt in deze planner je vorderingen bij en je werkt ook nog eens aan een stukje zelfliefde.

we zijn nog steeds zo blij dat we voor jouw plan van aanpak kozen. We voelen ons goed en het is zo fijn dat we met behulp van jou zo snel en gemakkelijk de extra kilo’s kwijt raakten. voor ons gevoel ging het gewoon vanzelf!

Lekker eten, gezellig rondje lopen en meteen even bijkletsen en dan zo’n fantastisch resultaat in een hele korte tijd! iedereen aan te bevelen.

Theo en Meriam Mulder

Ik heb bij Aafke het 1-1 coaching traject gevolgd. Het traject heb ik ontzettend positief ervaren.

Als ik terug kijk vind ik het echt mooi hoe Aafke stapje voor stapje elke week met een nieuwthema/onderwerp bezig is en dat uitdiept. Ik geloof sterk in de visie die er onder ligt: gewoon normaal gebalanceerd eten.

Voor mij was dit traject echt het zetje wat ik nodig heb/had. Ik voelde tijdens de eerste kennismaking al dat Aafke oprecht passie heeft voor dit thema en hier echt in gelooft. Dat enthousiasme voelde ik zeer sterk vanuit haar hart.


Ik ben super trots op wat ik bereikt heb en voel ook dat het haalbaar is (ik snoep nog bijna dagelijks). Inmiddels ben ik 16 kilo afgevallen. Ik blijf ook nog steeds wat afvallen, ook al gaat het minder snel.
De afgelopen maanden heb ik geleerd hoe dit daadwerkelijk een levensstijl is en hoe ik dit vasthou.

Marije

We hebben het programma met Aafke als zeer positief ervaren. Waar we erg blij mee waren was de persoonlijke begeleiding, fijn dat je direct al je vragen die je hebt kunt stellen! En ook gelijk een stok achter de deur…;-) Denk dat dit de kracht is van het programma!

In het programma veel (voor ons) nieuwe, gezondere recepten die eigenlijk best eenvoudig klaar te maken zijn zonder veel aparte ingrediënten. Hierdoor zijn we veel gevarieerder en bewuster gaan eten.
We laten sindsdien vaker iets staan, kiezen voor iets anders of passen de 20% regel toe.

Een fijn programma wat prima vol te houden is en waarbij je niet constant trek hebt en er ook ruimte over blijft om een keer te skippen.

Marcel en Helga

Aafke heeft me duidelijke adviezen gegeven en elke week een praktisch overzicht wat je allemaal kunt eten. Allemaal heel goed toe te passen in het dagelijkse leven, ook met kinderen. Daarnaast wordt ik gestimuleerd door Aaf om lekker te bewegen. Met deze inzichten en het toepassen hiervan voel ik mij lekkerder in mijn vel zitten!

Famke Warner

Ik was gewoon echt veel ze te zwaar vond ik ik zelf! Ik wilde graag afvallen en wat gezonder eten. Ik ben inmiddels 16 kilo afgevallen waar ik super trots en blij mee ben! Het is echt prima te doen allemaal en ik heb goede begeleiding van Aafke gehad!!

Mirjam Tuithof

Wat levert dit 1-op-1

coaching traject jou op?

Z

Je gaat ervaren wat gezonde voeding voor jouw lichaam doet

Z

Je voelt je energiek en zelfverzekerd

Z

Je leert te genieten van eten

Z

Je bent niet meer de hele dag bezig met eten

Z

Een betere gezondheid en minder risico op welvaartsziekten

Z

Meer geluk ervaren

Na het 1-op-1 coaching traject:

Ben jij:

=
Blij met je nieuwe energieke, fitte en goede leefstijl
=
Helemaal af van een negatieve mindset en de alles of niets modus

Weet jij:

=
Waar je op moet letten als je een product koopt. Je hebt namelijk etiketten leren lezen
=
Hoe je op gewicht blijft
=
Precies wat voor voedingspatroon er bij jou past

Voel jij:

=
Je fit, energiek en zelfverzekerd
=
Je goed in jouw nieuwe leefstijl en weet je precies hoe je de 80/20 regel toepast. Je geniet regelmatig van iets lekkers, zonder je schulding te voelen

Veelgestelde vragen

Voor wie is het 1-op-1 coaching traject geschikt?

Voor iedereen die op een leuke en gezonde manier kilo’s wilt afvallen, maar ook als je gezonder wilt eten en leven. Dit programma is bedoeld voor iedereen die wel wat ondersteuning kan gebruiken.

Wanneer start dit programma?

Je kan elk moment starten. Stuur mij een mail en dan plannen we zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek in. Ik vind het belangrijk dat we allebei een goed gevoel hebben om met elkaar aan de slag te gaan.

Wat kan ik verwachten van de recepten?

De recepten zijn makkelijk en gezond. Deze recepten zijn geschikt voor het hele gezin. 

Hoe vaak kan ik een videogesprek verwachten?

Dat ligt helemaal aan jou! Het is de bedoeling dat we om de week een videogesprek hebben. Maar als jij liever elke week een gesprek hebt, kan dat ook. We hebben sowieso dagelijks/wekelijks contact met elkaar over de mail en via Whatsapp.

Heb je een vraag die niet in dit rijtje staat?

Stuur dan een mailtje naar info@aafkeberk.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Wat kan ik verwachten van de werkboeken?

De wekelijke werkboeken staat vol met informatie over voeding. Je leert waar je op kunt letten, waar suikers in zitten en wat goede producten zijn. Daarnaast staan er opdrachten in. Met deze opdrachten ga je met jezelf aan de slag, zodat je je bewust wordt van jouw eetgedrag. Er staan ook veel goede tips in die je direct kan toepassen. Deze opdrachten bespreken we in de videogesprekken.